Uitstraling

Vathorst is een hoogwaardig bedrijvenpark en heeft uitstraling hoog in het vaandel staan. We kennen allemaal wel het beeld van andere bedrijventerreinen waar je je blindstaart op reclameborden, vlaggen en banners. Dat willen we op Vathorst voorkomen. Door het neerzetten van een rustig straatbeeld, verleg je de focus op vergunde reclame-uitingen, zoals fraai vormgegeven logo’s op gevels. Ook komen onze architectonisch fraai vormgegeven panden veel beter tot hun recht en sneeuwen deze niet onder door een wildgroei van banners, borden, vlaggen en reclame-aanhangers.

Daarom houdt Parkmanagement Vathorst hier toezicht op. De parkmanager werkt hierin nauw samen met de afdeling Handhaving van de gemeente Amersfoort. Daarbij wordt scherp gelet op reclame-uitingen, zoals logo’s op panden, ongeoorloofde reclame-uitingen en andere niet toegestane zaken op het bedrijvenpark. Zo willen we verrommeling van het straatbeeld ten alle tijden voorkomen. Meer weten over de do’s en dont’s op het gebied van reclame-uitingen op Bedrijvenpark Vathorst? Bekijk onderstaande documenten:

Bewegwijzering

Om het rustige straatbeeld te bevorderen gebruikt Bedrijvenpark Vathorst eenzelfde bewegwijzering, zoals boven te zien is. Elk bedrijf kan deze gratis aanvragen bij de parkmanager.

Tuinen
De bedrijventuinen in Vathorst zijn zoveel mogelijk groen en hebben daarmee een vriendelijk karakter. Een prettige uitstraling voor zowel medewerkers als bezoekers van het bedrijvenpark. In het Beeld Kwaliteitsplan leest u meer over de aanleg en het onderhoud van tuinen in ons bedrijvenpark.

Bedrijvenpark Vathorst

Het parkmanagement wordt verzorgd door De Ridder B.V. te Soesterberg. Het secretariaat van Stichting en Vereniging wordt verzorgd door Ingrid de Kleuver.
0346 35 18 80
info@parkmanagementvathorst.nl
chevron-down