Over Bedrijvenpark Vathorst

Bedrijvenpark Vathorst is de enige echte A1 locatie van Nederland! Voor ons bedrijvenpark is een bijzonder en doordacht concept uitgewerkt. Het vormt op die manier -mede door zijn directe ligging langs de A1 en de A28 – het visitekaartje van Amersfoort. De werkomgeving heeft een verzorgd en uitnodigend karakter. Hier voel je je welkom! Voor het gebied is een bijzonder en doordacht ruimtelijk concept uitgewerkt, dat een hoogwaardige, samenhangende en parkachtige uitstraling heeft. Zo ontstaat een overzichtelijk, samenhangend en flexibel bedrijventerrein, waar zowel huidige als toekomstige generatie bedrijven optimaal kunnen functioneren.

Spraakmakende bedrijven op het gebied van Perifere Detailhandel als Ikea, Prenatal en Kees Smit hebben zich op Vathorst gevestigd. Net als The Phonehouse en andere ondernemingen die zich bezig houden met research & development, lichte industrie, dienstverlenende bedrijven, groothandel of kleinschalige distributie. Ook in de spraakmakende geluidswal. Dit bespaart ruimte, waardoor er meer groen mogelijk is.

Bedrijvenpark Vathorst

Het parkmanagement wordt verzorgd door De Ridder B.V. te Soesterberg. Het secretariaat van Stichting en Vereniging wordt verzorgd door Ingrid de Kleuver.
0346 35 18 80
info@parkmanagementvathorst.nl
chevron-down